Is uw hond agressief, nerveus, angstig of gewoon een druktemaker? Of loopt u tegen andere dingen aan zoals trekken aan de lijn, uitvallen tijdens het wandelen, voerbaknijd of iets anders? Een gedragsconsult voor hond en baas is de oplossing om gedragsproblemen te verhelpen.

Tijdens het consult geef ik inzicht over de oorzaak die het ongewenste gedrag van uw hond prikkelt. Honden handelen vanuit hun instinct, alleen herkennen/begrijpen we de signalen niet. Door middel van coaching zorg ik dat de communicatie beter wordt tussen u en uw hond. Tijdens het consult coach ik u hoe u uw hond weer in de juiste gemoedstoestand moet brengen, waardoor vaak het probleem al wordt opgelost.   

De consulten vinden meestal aan huis of buiten plaats. De hond voelt zich namelijk het meest op z’n gemak in zijn eigen omgeving.
Bovendien is het dan mogelijk dat het hele gezin kan deelnemen aan het verbeteren van de relatie met de hond.
In geval van gedragsproblemen binnen een gezin, is de kans van slagen dan ook het grootst als iedereen dezelfde manier van aanpak hanteert.

Ik geef u in een tijdsbestek van ca. 2 uur handvatten en tips en ziet u vaak al direct resultaat. De goede resultaten zijn dan ook zeker blijvend, mits u op de goede manier met de hond om blijft gaan en het geleerde wel blijft toepassen.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met mij op.