Wie ben ik?

Ik ben Aniek van Kesteren en woon samen met mijn gezin en huisdieren in Sassenheim, een plaats in de bollenstreek in Zuid- Holland. Momenteel werk ik bijna 11 jaar in het onderwijs. Naast mijn parttime baan zocht ik een leuke uitdaging.

Ik ben opgegroeid met honden, ging als kind mee naar trainingen en shows, zo is mijn passie en liefde voor honden ontstaan. Ik heb een opleiding gevolgd om  hondengedragsdeskundige te worden, maar daarmee was ik nog niet kaar met leren. Het trimmen van honden leek mij altijd al erg leuk, dus de keuze was snel gemaakt!

Begin 2020 ben ik begonnen met mijn opleiding tot hondentrimster bij het HKI (Huisdier Kennis Instituut), en heb ik ruim een jaar stage gelopen bij Trimsalon Brendine in Noordwijk. In maart 2021 heb ik mijn diploma behaald en ben ik gediplomeerd hondentrimster! Ik ben gestart met een salon aan huis, en in januari 2023 is de salon verhuisd naar de Vijfmeiweg.

Het contact met de hond en tegelijkertijd van de hond weer een mooi plaatje maken vind ik geweldig. In combinatie met mijn kennis als hondengedragsdeskundige weet ik hoe ik correct met honden om moet gaan, ook als zij bijvoorbeeld angstig zijn tijdens de afspraak.

Het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten!

“Een passie, een droom…”

“Het contact met de hond en tegelijkertijd van de hond weer een mooi plaatje maken is geweldig.”

“Ik ging als kind mee naar trainingen en shows, zo is mijn passie voor honden ontstaan”

Bekijk wat ik voor jou kan betekenen

Kom meer te weten over hoe een afspraak eruit kan zien, en wat voor behandelingen ik aanbied.